Billet-appel mislykkedes

Det engelske fodboldforbund, FA, valgte i sidste måned, at skære 1.500 billetter fra de oprindelige 18.600 billetter United var tildelt i opgøret på Villa…

Det engelske fodboldforbund, FA, valgte i sidste måned, at skære 1.500 billetter fra de oprindelige 18.600 billetter United var tildelt i opgøret på Villa Park, på grund af sikkerhedsbekymringer. FA er bange for, at Uniteds tilhængere vil stå på tribunerne, hvilket man ikke er glade for i England efter mange uheld i 80’erne. På trods af at de skar 1.500 af United billetter fra, valgte de at lade Arsenal beholde alle deres 18.600, hvilket ikke faldt i god jord hos United og supporterne.

United valgte derfor at appellere FA doms, men denne er altså blevet afvist. Mark Longden, talsmand fra IMUSA, sagde: ”Det kommer desværre ikke som en overraskelse. Det bliver interessant at se, hvordan stewardsene reagerer over Arsenals fans, hvis de scorer på lørdag. Vi bliver endnu en gang gjort til syndebukke, for noget der ikke kun indbefatter Manchester United.”

Samtidig har de lokaler myndigheder, Trafford Metropolitan Borough, netop offentliggjort en rapport, der siger at det kan være farlig for fans at opholde sig stående på den øverste tribune af Stretford End. Man oplevede i 80’erne en del store ulykker på stadions rundt omkring i England, men det er aldrid sket på Old Trafford.

Forrige artikel

Aprilsnar: Ferguson stopper til sommer!!

Næste artikel

Sir Alex Ferguson fortsætter alligevel...

ANNONCE