Avis: Carvalho ind, trio ud af United

Manchester United vil have William Carvalho fra Sporting Lissabon, mens mindst tre førsteholdsspillere forventes at blive solgt inden mandag. Det skriver The Telegraph.

Selvom Manchester United allerede har brugt 130 mio. pund på nye spillere denne sommer, er man stadig på udkig efter forstærkninger. 

Således har Louis van Gaals udset sig Sporting Lissabons William Carvalho som akut løsning på Uniteds midtbaneproblemer. Det skriver Mark Ogden, der dækker den nordengelske klub for The Telegraph. 

Ifølge Ogden er United klar med et bud på 24 mio. pund for den 22-årige portugiser, der også menes at være på ønskelisten hos Arsenal. 

Oprydning på vej

De detroniserede engelske mestre har indtil videre skilt sig af med en håndfuld spillere, mens man omvendt har fået tilgang af fire nye navne. 

Nu har van Gaal dog angiveligt givet Ed Woodward besked på at intensivere oprydningen i truppen, før transfervinduet lukker natten til mandag. 

Her skulle den 63-årige hollænder have slået fast, at Javier Hernandez, Anderson og Shinji Kagawa ikke indgår i hans planer. 

Samtidig kan både Tom Cleverley og Danny Welbeck frit forlade klubben, hvis det rette tilbud tikker ind hos United. 

United står indtil videre blot noteret for et point i to Premier League-kampe. Det er den værste start på en sæson for de 20. dobbelte mestre siden 1992.  

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

"Di Maria er som Robben"

Næste artikel

Bizart: Nordkorea vil vise United-kampe

ANNONCE