Avis: Mourinho foretrækker United foran Real Madrid

Hvis José Mourinho kan komme til det, vil han hellere være manager for Manchester United end Real Madrid, der ellers allerede har tilbudt ham jobbet, skriver Sunday Times.

José Mourinho er allerede blevet tilbudt jobbet som cheftræner i Real Madrid i stedet for fyringstruede Rafael Benítez. Men han holder klubpræsident Florentino Perez hen, fordi han hellere vil til Manchester United. Det skriver Sunday Times.

Ifølge avisen overvejer Mourinho i øjeblikket tilbuddet om at vende tilbage til den klub, som han forlod for to et halvt år siden. Han skulle angiveligt have udsigt til en langsigtet kontrakt, men tøver med at underskrive den.

Årsagen skulle være, at han foretrække at blive manager i Manchester United. Han foretrækker angiveligt også at vente med at tage et nyt job til sommeren 2016, således at han kan råde over sit nye hold gennem en hel sæsonpstart. 

Sunday Times skriver dog, at Mourinho har gjort det klar overfor Uniteds bestyrelse, at han er klar til at slække på den præference for at få lov til at tage over, hvis jobbet skulle blive ledig nu og her. 

Foreløbig er Louis van Gaal dog manager, omend hans position er kraftigt svækket efter syv kampe på stribe uden sejr. Senest sagde Van Gaal, at han selv overvejer, om han skal fortsætte i jobbet.

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Forrige artikel

Pereira: Vi skal være bedre mod Chelsea

Næste artikel

Startopstillingen mod Chelsea

ANNONCE