Pereira: Vi skal være bedre mod Chelsea

Hvis Manchester United skal have tre point mod Chelsea, skal holdet spille bedre, end tilfældet var mod Stoke, siger Andreas Pereira.

Andreas Pereira er ikke imponeret over Manchester Uniteds indsats mod Stoke på Boxing Day. Det skal simpelthen blive bedre i morgen mandag, når Chelsea er modstanderen, siger offensivspilleren. 

Kickoff hjemme på Old Trafford falder lidt over 48 timer efter 2-0-nederlaget til Stoke, og det giver en perfekt mulighed for at komme ovenpå igen med en sejr.

– Stoke spillede selvfølgelig godt, men jeg synes, vi skal se på os selv og sørge for, at vi gør det bedre. Der er ikke lang tid til næste kamp, så jeg synes, vi skal komme videre fra den kamp (mod Stoke, red.) og glemme nederlaget, siger Pereira til klubbens hjemmeside.

– Vi er bare nødt til at blive ved med at arbejde hårdt og holde sammen nu. Vi skal fokusere på mandagens kamp og sørge for, at vi gør det bedre for at få de tre point. Det er vigtigt at få tre point i næste kamp.

Pereira, der fylder 20 år nytårsdag, kom selv ind og fik otte minutter af opgøret mod Stoke. Det var hans tredje indskiftning i de seneste seks kampe. 

Oplev Manchester United på Old Trafford! Vi guider dig på vej her

Bliv klædt på til kamp her – Køb Manchester Uniteds nye trøje

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

TV-tip: Eric Cantona kommer i dit tv i aften

Næste artikel

Avis: Mourinho foretrækker United foran Real Madrid

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share