Avis: Spillere trætte af de Gea

Ifølge The Telegraph har flere etablerede navne i Manchester Uniteds trup mistet tilliden til David de Gea.

Rutinerede kræfter på Manchester Uniteds førstehold har mistet tålmodigheden med David de Gea.

Således skulle flere indtil videre anonyme spillere allerede før søndagens kamp mod Tottenham, hvor en svag clearing fra den 22-årige spanier var med til at koste United sejren, havde gjort det klart, at de har mistet troen på den udskældte målmand. 

Det skriver The Telegraph, der samtidig beretter, at Sir Alex Ferguson er irriteret over, at de Gea ikke viser synderlige fremskridt i de facetter af hans spil, der mangler kvalitet – især når det kommer til dødbolde og indlæg fra kanterne. 

Og selvom Ferguson og målmandstræner Eric Steele ifølge avisen er overbeviste om, at de Gea kan udvikle sig til en verdensklassemålmand, breder der sig nu en holdning i United om, at de Geas manglende udvikling skyldes, at han har svært ved at tilpasse sig det fysiske spil i Premier League. 

Casillas spøger

Samtidig er Ferguson ifølge The Telegraph i tvivl om, hvorvidt Anders Lindegaard er god nok til at blive førstevalg. 

Det sker som en konsekvens af en rædselsfuld præstation mod Reading i slutningen af sidste år, hvor United vandt 4-3. 

Den uholdbare målmandssituation i United betyder, at målmand som Iker Casillas og Victor Valdes er begyndt at spøge i kulissen på Old Trafford. 

Mens Casillas er faldet i unåde hos José Mourinho i Real Madrid, nægter Valdes at forlænge sin kontrakt med FC Barcelona. 

 

Forrige artikel

Overblik over de udlånte

Næste artikel

Fergie kæmper for Zaha

ANNONCE