Overblik over de udlånte

Vi bringer her et overblik over alle Manchester Uniteds udlejede spillere, og deres ageren i denne weekend.

Wigan-manager Roberto Martinez gav Angelo Henriquez Premier League-debut, og det kvitterede den unge chilener for med en scoring. Desværre var det ikke nok til at hive sejren hjem, da kampen endte 3-2 i Sunderlands favør.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Fabio da Silva er endelig begyndt at finde fodfæste i Queens Park Rangers. Brasilianeren har døjet med småskavanker, men nu er han tilbage i topform, og var med en clearing på stregen med til at sikre sit hold 1-1 mod West Ham.

Sir Alex Fergusons søn, Darren, har lånt både Davide Petrucci og Scott Wootton, og de to lejesvende nyder allerede godt af en masse minutter for Peterborough. De spillede begge i 1-1-opgøret mod Hull City i weekenden.

Leicester-lejemålet Michael Keane fortsætter med at imponere for oprykningskandidaterne, da han agerede grundstammen i forsvaret i deres 1-0-sejr over Middlesbrough. Keane var endda tæt på at komme på tavlen, men hans hovedstød blev reddet af træværket.

Bebe fik fuld spilletid i Rio Ave i deres 3-1-hjemmesejr over Vitoria Guimaraes, mens Luke Giverin ikke kom i spil, da Royal Antwerps kamp mod Heist blev udskudt grundet for meget sne.

Derudover er Sean McGinty vendt tilbage til træningsbanerne i Manchester efter endt lejeophold i Carlisle United.

Forrige artikel

Manchester United ejer nu hele MUTV

Næste artikel

Avis: Spillere trætte af de Gea

ANNONCE