Avis: United lukker gigantisk Nike-aftale

Ifølge Sunday Mirror er United klar til at annoncere en ny udstyrsaftale med Nike, som lægger et svimlende beløb på bordet for at fortsætte.

United slider med resultaterne i Premier League, men klubbens kommercielle værdi er fortsat enorm. Det er Nike klar til at skrive under på.

Ifølge Sunday Mirror vil United i den nærmeste fremtid bekræfte en ny aftale med Nike, som lægger enorme 60 mio. pund om året for fortsat at stå for Uniteds trøjer og andet udstyr fra 2015 og ti år frem.

Aftalen er næsten tre gange så meget værd som den, der blev indgået omkring årtusindskiftet, da Uniteds trøjeaftale sidst var til forhandling. Den dobler desuden op på Real Madrids aftale med Adidas, som med en værdi på 31 mio. pund årligt i øjeblikket er verdens største kontrakt af sin slags.

Da United oprindeligt lancerede klubbens krav på 60 mio. pund, var mange analytikere skeptiske. Men der har været kø ved forhandlingsbordet, hvor Adidas, Puma og Warrior også har prøvet at byde sig til.

Med den nye sponsorkontrakt med Chrevrolet, som fra sommer overtaget hovedsponsoratet, vil Uniteds to største sponsorer sammenlagt smide 95 mio. pund fra 2015.

Forrige artikel

Moyes: Vi får brug for Welbeck og Cleverley

Næste artikel

FA Cup lodtrækning får indflydelse på Europa

ANNONCE