Moyes: Vi får brug for Welbeck og Cleverley

De har fået en del kritik i denne sæson, men alligevel er der stor tiltro fra manager David Moyes til Tom Cleverley og Danny Welbeck.

Tom Cleverley og Danny Welbeck har begge fået en del kritik i løbet af denne sæson. De to United-spillere er nærmest blevet hetzet i blandt fans og medier, og er næsten blevet gjort til syndebukke for den dårlige sæson United har haft.

Begge spillere kæmper i resten af foråret for en plads på flyet til VM i Brasilien til sommer, og begge er inde omkring den trup Roy Hodgson arbejder med frem mod slutrunden. Og i United vil der også være masser af spilletid den kommende periode til både Welbeck og Cleverley, det forsikrer David Moyes.

– Jeg er glad for at Danny ser skarp ud og er tilbage efter skade. Vi får brug for ham. Wayne spillede ham fri med en fremragende aflevering, det var en svær vinkel, men han afsluttede fantastisk, sagde Moyes efter gårsdagens sejr om Welbeck.

Og den skotske manager forklarede også hvorfor Cleverley ikke var med i gårsdagens kamp mod West Bromwich.

– Jeg følte ikke vi ville få brug for ham i dag. Jeg ville gerne have Darren Fletcher og Ryan Giggs med. Men vi har mange store kampe i den kommende tid, og Tom vil være involveret i mange af dem i de kommende uger, sagde Moyes.

Tom Cleverley har i denne sæson indtil videre spillet 19 kampe for United og scoret en enkelt gang. Danny Welbeck har spillet 25 kampe og lavet ti mål, heraf er de ni scoret i 18 kampe i Premier League. Det er samme antal mål som City-angriber Alvaro Negredo har scoret i 24 kampe i denne sæson.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Cleverley på vej mod kontraktforlængelse

Næste artikel

Avis: United lukker gigantisk Nike-aftale

Relaterede artikler
Total
0
Share