Bailly kåret til månedens spiller i United

Fansene har taget notits af Eric Baillys flotte præstationer i sæsonstarten og har kåret den unge midterforsvarer som månedens spiller i august.

22-årige Eric Bailly er kommet imponerende fra start i den røde trøje. Ivorianeren har set særdeles overbevisende ud i Uniteds bagkæde, hvor han virker til at have et godt samarbejde med Daley Blind i midterforsvaret.

Præstationerne er heller ikke gået ubemærket hen hos klubbens fans, der i den månedlige afstemning på Twitter har valgt at kåre Bailly som månedens spiller i august.

55 procent af stemmerne blev det til for den unge forsvarspiller, og dermed var der betydelig afstand ned til afstemningens nummer to, Zlatan Ibrahimovic, der ellers også har lagt flot fra land i United. Han tegner sig for 37 procent af stemmerne. 

Bailly blev kåret til kampens ‘man of the match’ i tre af Uniteds fire kampe i august. Han kan passende finde endnu en solid præstation frem, når Old Trafford lægger hus til sæsonens første Manchester-derby på lørdag. Uniteds – og Baillys – første store styrkeprøve i sæsonen.    

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Schmeichel kalder Pep kedelig

Næste artikel

- Bailly har overrasket os alle

ANNONCE