Schmeichel kalder Pep kedelig

Manchester Citys nye træner, Pep Guardiola, har opnået mange trofæer med både Bayern München og FC Barcelona. Peter Schmeichel er dog ikke imponeret af spanieren.

Der er lagt i ovnen til et brag af de helt store, når United på lørdag møder City. Nye krydderier til derbyet står på sidelinjen, hvor José Mourinho og Guardiola har overtaget tøjlerne for hver sin Manchester-klub.

Manchester Citys spanske manager har tidligere været meget succefuld i både tysk og spansk fodbold, men spørger man United-legenden Peter Schmeichel, så har han været heldig med spillermaterialet og samtidig spillet kedelig fodbold.

– Jeg synes, han ændrede Bayern München fra at være et underholdende og direkte spillende fodboldhold til at være kedelige og sidevejs-spillende. Man kan dog ikke argumentere mod hans resultater, siger den tidligere målmand ifølge The Independent.

– I Barcelona gjorde han et fantastisk arbejde med det antal titler, de hentede. Men jeg synes, han var heldig med spillermaterialet. Det var spillere, der passede perfekt til den fodboldfilosofi, han har.

Peter Schmeichel er ikke overbevist om, at Guardiolas spillestil vil passe til Premier League, hvor intensiteten er høj gennem hele sæsonen, og uanset hvilket hold man møder.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Forrige artikel

Eventyret fortsætter for Marcus Rashford: Hattrick på U21-debut

Næste artikel

Bailly kåret til månedens spiller i United

ANNONCE