Bale afskriver United-skifte

I et interview med spansk radio siger Gareth Bale, at han ikke kan se sig selv i Manchester United. Han vil hellere blive i Real Madrid.

I slutningen af december opstod der rygter om, at Manchester United ville betale 120 millioner pund for Gareth Bale. Den historie var Real Madrid hurtige til at afvise, og nu gør spilleren det samme. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han slår fast i et interview med spansk radio, at han er glad for at være i hovedstadsklubben, og at han ikke har lyst til at skifte til De røde djævle.

– Jeg kan ikke se mig selv i Manchester United. Jeg nyder tilværelsen, og vi vinder trofæer. Det vil jeg fortsætte med at gøre hos Real Madrid, siger Bale til radiostationen Cardena Ser.

Spekulationerne var ellers sat i gang, fordi dele af den spanske fodboldoffentlighed er begyndt at sætte spørgsmålstegn ved, om Bale nu også er sin rekorddyre transfer værd. Indtil videre har Real Madrid fået 36 mål og 26 oplæg i 72 kampe for pengene.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rothwell udlejes til Blackpool

Næste artikel

Fletcher tilbydes trænerrolle

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share