Barthez er Marseille-spiller

Manchester Uniteds tidligere førstemålmand, Fabien Barthez, har ikke været i klubben siden han i oktober sagde ja til et lejeophold i franske Olympique Marseille.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men FIFA bremsede denne aftale, og klubberne må nu vente på at transfervinduet åbner til januar, så Barthez kan spille for den franske klub.
Indtil da skulle man tro, at Barthez er vendt hjem til Carrington, men nej.
Den franske målmand, der har vundet bl.a. EM og VM med landsholdet, træner stadig med hos Olympique Marseille og ifølge klubbens præsident, Christophe Bouchet, så vil Barthez blive i klubben indtil sommer.

“Barthez vil blive i L”OM indtil sommer. Spørgsmålet er nu hvornår han må spille. Hvis ikke FIFA giver os en dispensation, vil det blive værst for alle.
Når man tænker på den aftale vi har med Manchester United, så kan ingen andre købe ham og vi betaler en del af Barthez´ løn til Manchester United.
Denne finansielle ordning startede den 20. oktober,” fortæller Bouchet til L”Equipe.

Barthez mistede i sommer pladsen som målmand til Tim Howard, og er derfor i store problemer, hvis han vil have en chance for at komme med til EM næste år.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs spiller med stor sandsynlighed imorgen

Næste artikel

Giggs anklages men må gerne spille

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share