Giggs anklages men må gerne spille

Ryan Giggs må gerne spille i onsdagens returopgør i EM-kvalifikationens playoff, hvor Wlaes hjemme tager imod Rusland.

Gæsterne fra Rusland havde ellers protesteret over en albue, som Ryan Giggs gav en russisk spiller efter russeren havde lavet en sindsyg tackling på Manchester United-spilleren.
Ruslands protester var dog forgæves på kort sigt, eftersom UEFA idag valgte at anklage Giggs, men gav ham samtidig lov til at spille med i returmødet.

UEFA indkaldte samtidig Giggs til høring den 4. december, hvor waliseren skal forsvare sig imod den anklage russerne mener han er skyldig i.

Hvis Wales går videre med en sejr imorgen, så vil denne høring uden tvivl være den vigtigste, som Giggs nogensinde har været til.

UEFA kan nemlig give ham en karantæne, som gør, at han ikke kan spille med i de første 3 kampe ved EM næste år, og det vil uden tvivl være et hårdt slag for Wlaes og ikke mindst Giggs selv, som aldrig har deltaget i en international slutrunde på trods af sin store karriere.

Det walisiske fodboldforbund, FAW, har allerede meddelt at de er skuffet over UEFAs behandling af denne sag, og sætter stort spørgsmålstegn ved de beviser, som russerne er kommet med, da disse er viderebragt på email.
Derfor vil de kæmpe med nøb og klør for at redde Giggs.

Dejligt at se et fodboldforbund støtte spilleren…måske det engelske fodboldforbund skulle tage noget ved lære!

Forrige artikel

Barthez er Marseille-spiller

Næste artikel

United skriver kontrakt med Adu

ANNONCE