Barthez: Jeg har ingen problemer med Fergie

Den franske målmands karriere i Manchester United blev der sat punktum for i marts, da klubben og Barthez kunne offentligøre, at de var blevet enige om,…

Den franske målmands karriere i Manchester United blev der sat punktum for i marts, da klubben og Barthez kunne offentligøre, at de var blevet enige om, at fristille Barthez fra 1. juli 2004.

Dermed kom Fabiens karriere i England til ende efter, han blev smidt ud i kulden hen over sommeren, hvor United hentede Tim Howard i USA og som sendte Barthez helt ned som 3. målmand i klubben.

Dermed så det ud til, at Barthez´ dage i United var talte og det var også hvad vi kunne erfare, da han blev lejet ud til Marseille.

Men på trods af farvellet til United, så forsikrer franskmanden os om, at han ikke har nogen problemer med Ferguson, som jo sendte ham ud i kulden.

“Han er bossen, han har sine grunde og det er ikke nogle jeg skal forstå. Jeg er blevet opdraget sådan. Jeg spurgte aldrig efter at blive udlejet.
Ferguson er en, som jeg har en enorm respekt for. Han har altid været klar og ærlig overfor mig. Jeg havde 3 fantastiske år og Ferguson gav mig alt.
Jeg kan aldrig takke ham nok.”

“Jeg har ingen grund til, at føle mig bitter. Jeg talte med ham 2-3 gange over telefonen, og efter min første kamp imod Strasbourg ringede han og ønskede mig tillykke.
Der er ingen problemer mellem os,” siger Fabien Barthez til France Football.

Forrige artikel

Agent: Ruud er klar til at skifte

Næste artikel

United afviser Ruud-spekulationer

ANNONCE