Barton til United tirsdag?

Joey Barton er Citys bindeled på midtbanen, men han ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med klubben fra Eastlands. Han afviste således i dag de lyseblås…

Joey Barton er Citys bindeled på midtbanen, men han ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med klubben fra Eastlands. Han afviste således i dag de lyseblås udspil om fornyelse.

Barton er samtidig tidligere blevet kædet sammen med et skifte på tværs af byens to største klubber, og hans afvisning af et længerevarende ophold hos naboerne har fået rygterne til at løbe som en steoppebrand – de mest yderligtgående fortæller endda, at Barton i dag har været på Old Trafford.

Dette er med stor sandsynlighed ikke sandt, men til gengæld hævder kilder i og omkring Barton, at han i efteråret skal have udtrykt ønske om at komme til en større klub – også selvom denne hed Manchester United. Det han skal være utilfreds med i City er, at han er klubbens bedste mand på banen, hvilket klubben ikke har villet afspejle på lønnen i et nyt kontrakttilbud.

Joey Barton, der fra januar næste år frit kan forhandle med andre klubber om et transferfrit skifte sommeren 2007, bad tidligere i dag derfor om at blive sat til salg. Et ønske Citys ledelse dog pure har afvist at efterkomme for i stedet at satse på nye forhandlingsrunder når gemytterne på City of Manchester Stadium er faldet lidt til ro.

Alligevel venter mange i spænding på, om Barton afvisningen fra City til trods bliver solgt tirsdag inden deadline grundet sin åbenlyse utilfredshed – til Manchester United eller anden side.

Forrige artikel

Chelsea rødglødende efter afsløring

Næste artikel

Nevilles skud ramte Wolves-supporter

ANNONCE