Bassong frygter ikke Uniteds offensiv

Sebastien Bassong fra Norwich frygter ikke Uniteds ellers skræmmende angreb. – Vi er klar, siger han.

Robin van Persie, Wayne Rooney, Javier Hernandez og Danny Welbeck. De fire angribere vil kunne få de fleste forsvarsspillere til at ryste i bukserne skulle man mene. Det gælder dog ikke for Sebastien Bassong, der skal holde de farlige United-angribere fra fadet i weekenden.

– Vi ved, at det bliver svært mod United. Vi ved alle, hvilke kvaliteter deres spillere har. Van Persie har et fantastisk touch og er eminent med bolden. Selv om han ikke får tid og plads, kan han score alligevel, han ved bare, hvor han skal stå, og hvor bolden skal hen. Ligesom med Rooney. Det er et par fantastiske spillere. Det bliver hårdt at stoppe dem, men jeg tror, vi kan, siger Bassong i følge Skysports.

Og måske har den tidligere Tottenham-forsvarsspiller noget at have selvtilliden i. Norwich har holdt nullet tre gange siden den sidste landskampspause, og ikke ladet mål gå ind i de sidste to hjemmekampe, hvor Arsenal og Stoke er sendt hjem med et nederlag.

Kanariefuglene har fået otte point fra de sidste fire kampe, og den gode formkurve giver selvtillid.

– Vores defensive styrke har været perfekt, men det er fordi hele holdet arbejder godt sammen. Vi har stået godt på banen fra angrebet ned til målmanden. Vi skal holde dette mod United, og med lidt held kan vi måske få noget ud af det. Når man står solidt i forsvaret, vil man altid få chancen for selv at score i løbet af kampen, siger Bassong.

Bassong fortæller desuden, at man ikke vil fokusere for meget på United før kampen, men i stedet holde fokus på egne kvaliteter.

– United kan skræmme nogle hold, inden kampen starter, men det er jeg sikker på ikke sker for os, siger Sebastien Bassong.

Forrige artikel

Video: Saksesparksmål af United

Næste artikel

Rooney tvivlsom til Norwich-kamp

ANNONCE