BBC annoncerer Fergie & Son

Som vi tidligere på OldTrafford.dk har beskrevet så vil BBC på torsdag sende en dokumentar om forbindelsen mellem Sir Alex Ferguson og hans søn, Jason,…

Som vi tidligere på OldTrafford.dk har beskrevet så vil BBC på torsdag sende en dokumentar om forbindelsen mellem Sir Alex Ferguson og hans søn, Jason, som arbejder i agentbureauet, Elite Sports.

Der har længe verseret rygter i britisk presse om store honoraer til Elite i forbindelse med transfers, som de har været involveret i, og så skulle Sir Alex og junior havde udnyttet deres jobs til, at tjene ekstra penge.

Anklagerne blev igår gjort til skammeda Manchester United fremlagde en intern rapport om deres transfers i de sidste 3 år. Undersøgelsen blev sat i gang i januar, da der kom anklager om Fergusons spillerkøb.
Men alligevel så mener BBC, at de har beviser nok til, at sende deres dokumentar, som bliver sendt imorgen aften på BBC Three.

BBC har idag annonceret hvad programmet vil se nøje på:

 • Jason Fergusons involvering i salget af Massmo Taibi til Reggina i 2000. Programmet vil her tale med præsidenten af den italienske klub og spillerens agent.
 • De høje summer, som var involveret i salget af Jaap Stam til Lazio. Hvor endte de penge?
 • En tidligere United-spiller fortæller om Jasons tilstedeværelse på det ellers lukkede træningsanlæg.
 • De mange Manchester United-spillere, som hører under Elite.

  BBC har desuden talt med en af Jasons forretningspartnere, som kan fortælle et par dystre sandheder om købet af Tim Howard.

  BBC har desuden forsøgt at få både Manchester United og Jason Ferguson i tale, men klubben mente ikke det ville være passende pg.a. den interne undersøgelse, mens Jason, samt Elite, nægtede at udtale sig.

 • 📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

  ➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
  Læs mere om konkurrencen her

  Forrige artikel

  Mindernes dag

  Næste artikel

  MUSCSB inviterer til FA"n cup

  ANNONCE