BBC: United har ingen coronasmittede

Ifølge BBCs Simon Stone er Manchester United ikke en af de tre Premier League-klubber, som har en ansat i klubben, der er smittet med coronavirussen.

Manchester United begyndte træningen for første gang siden coronapausen, og i forbindelse med dette, skulle alle – alt fra spillere og trænere til kantine- personale og rengøringspersonale – testes for coronavirussen.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er blevet officielt udmeldt, at 748 er blevet testet rundt omkring i Premier League, hvor seks er testet positive. Pålidelige Simon Stone fra BBC melder, at der er tale om smitte på tværs af tre forskellige klubber, men at Manchester United ikke er en af dem.

Det er endnu ikke udmeldt, hvorvidt nogen af de seks smittede er spillere eller andet personale, ej heller er det udmeldt hvilke tre klubber, der har coronasmittede ansatte.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lingard taler ud om sine forbilleder

Næste artikel

Ung forsvarsspiller Max Taylor forlænger kontrakt med United

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share