Lingard taler ud om sine forbilleder

I et interview med klubbens officielle hjemmeside taler Jesse Lingard ud om sine forbilleder fra sine unge dage.

Jesse Lingard har været i Manchester United, siden han som miniputspiller startede i klubben som blot syvårig. 

I et interview med klubbens officielle hjemmeside fortæller den 27-årige englænder, at han voksede op med at følge Class of ’92, som han anså som en stor inspiration.

Det var dog ikke kun United-spillere som Lingard fulgte for selv at blive en bedre fodboldspiller. Også tre FC Barcelona-spillere fangede hans opmærksomhed i ungdommen.

– Jeg plejede at se og følge spillere som Ronaldinho, Iniesta og Messi. Men da jeg kommer fra klubbens (Manchester Uniteds, red.) akademi fulgte jeg selvfølgelig også spillere som Giggs, Scholes, Beckham, Butt og de to Neville-brødre, fortæller Lingard. 

– Jeg plejede at se en masse videoer af dem (Class of ’92, red.) derhjemme, så jeg kunne få en forståelse af, hvordan de spillede.

– De var alle britiske spillere, som vandt trofæer på topplan. Det var for mig virkelig inspirerende.

Midtbanespilleren fortæller, at han allerede i en ung alder så sig selv spille for de røde djævle ligesom Class of ’92. For at forfølge den drøm fulgte han dem tæt for at se, hvordan han kunne lære af dem.

– Enhver spiller har hver deres færdigheder. Man kan derfor følge flere spillere og tage elementer fra deres spil og forsøge sig med dem selv. Nogen gange følger jeg Messi, når han ikke er på bolden for at se, hvor skarp han er.  

I Interviewet med klubbens hjemmeside falder snakken også på familiens støtte til englænderens fodbolddrømme. 

– De (familien, red.) så, at jeg allerede i en ung alder sparkede godt til en bold.

– Min bedstefar tog mig ofte med ud til en kunstgræsbane, hvor jeg trænede mine evner og mit benarbejde. Han kunne godt være hård mod mig. 

– Når jeg er nået dertil, hvor jeg er i dag og så kigger tilbage, så er jeg glad for, at han var det. Jeg er glad for, at han tog sig tid til at tage mig med ud på kunstgræsbanen for at lære mig nye ting. Han har været min inspiration og mit forbillede siden dengang. 

Jesse Lingard har siden sin førsteholdsdebut i august 2014 noteret sig for 202 kampe for Manchester United med 31 mål og 20 assists til følge. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Træningen genoptages i dag

Næste artikel

BBC: United har ingen coronasmittede

ANNONCE