Bebe håber på Benfica-skifte

Portugiseren håber snart at kunne kalde sig Benfica-spiller, og har sat hans agent Jorge Mendes på sagen.

– Indtil videre er jeg United-spiller, og træner med resten af spillerne her. Jeg har endnu ikke rigtig vist mit fulde potentiale, kun lidt i glimt, men jeg tror min tid er kommet, lyder det fra Bebe i dagens udgave af den portugisiske avis O Jogo.

Bebe har aldrig fået vist sig frem i United, og mange anser kantspilleren for at være et af historiens største fejlkøb af Sir Alex Ferguson. Men ikke desto mindre har han haft stor succes på udlån i Portugal sidste sæson, hvor storklubben Benfica nu meldes tæt på et køb af ham.

Og Bebe håber da også snart at kunne skifte til de portugisiske mestre, og har sat agenten Jorge Mendes på opgaven.

– Jeg har ikke direkte snakket med nogen endnu, det klarer min agent Jorge Mendes. Jeg kan bare love masser af engagement og hårdt arbejde til træning for at vise mine kvaliteter og hjælpe holdet til sejr. Jeg synes jeg viste noget sidste sæson, og føler mig endnu mere motiveret nu. Jeg har forandret mig og har store ambitioner, lyder det fra Bebe.

I følge avisen O Jogo er Bebe meget opsat på et skifte til Benfica, og lod det klart skinne igennem, at han håber at kunne forlade Old Trafford indenfor ganske kort tid.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Robson: United kommer hurtigt tilbage

Næste artikel

Rygte: United forhøjer Vermaelen-bud

ANNONCE