Bielsa: De var os overlegne

Manchester United overmatchede Leeds i lørdagens ligapremiere, mener manager Marcelo Bielsa.

En svær lørdag eftermiddag for Marcelo Bielsa og hans hvidklædte tropper, der blev sendt hjem med en lussing på 1-5 af de røde djævle.

Leeds kom dog stærkt ud til anden halvleg og udlignede efter få minutter på et langskudsdrøn af Luke Ayling.

Men allerede seks minutter efter udligningen havde Manchester United bragt sig på 3-1, hvilket rystede gæsterne.

– Det gik alt for stærkt, efter vi udlignede. Vi havde ikke muligheden for at reagere, udtaler Bielsa.

Derefter udbyggede hjemmeholdet føringen, inden de cruisede sejren hjem.

– Vi havde svært ved at erobre bolden og skabe farlige muligheder. De var os overlegne, erkender Bielsa i et interview med BBC Sport.

Den argentinske manager indrømmer også blankt, at han ikke greb kampen anderledes an end ved holdets sidste besøg på Old Trafford i december 2020. Dengang sluttede det med 6-2 til Manchester United.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Solskjær om Greenwood: Han er blevet en mand sammenlignet med for to år siden

U23: Sent comeback sikrede point mod Leicester