Bild: Bremen vil leje Chong

Ifølge tyske Bild er Werder Bremen i kontakt med Tahith Chongs bagland om en mulig lejeaftale af hollænderen forud for næste sæson.

Tahith Chong lavede et flot indhop i gårsdagens Europa League-kamp mod LASK Linz, og muligvis har det været for at vise sig ekstra godt frem for en mulig kommende arbejdsgiver, der sad og så på. Ifølge tyske Bild kan Chong nemlig være på vej til Bundesligaen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Der er tale om Werder Bremen, der er i kontakt med Tahith Chongs agent omkring en lejeaftale. Werder Bremen vil gardere sig mod et muligt farvel til stjernen Milot Rashica, og et lån af Chong kunne være et plaster på såret her.

Ifølge Bilds oplysninger forhandlede Chongs agent Erkan Allan og scout Clement Fritz både tirsdag og onsdag om en mulig aftale. Werders sportsdirektør, Frank Baumann, har også forholdt sig positivt om Chong, og at det sagtens kunne være en mulighed at få ham ind:

– Han har en enorm fart på kanten, og en type som ham er præcist det, vi har brug for. På grund af vores situation kunne det nemt være en spiller, vi havde brug for.

Det gøres dog klart, at United ikke er interesserede i et permanent salg af Chong, men en lejeaftale kunne sagtens komme på tale.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Solskjær: Ståle og jeg ved alt om hinanden

Næste artikel

Podcast: Danskeralarm

ANNONCE