Blatter vil skabe fred med United

Den mest magtfulde mand i international fodbold, Sepp Blatter, vil skabe fred med Manchester United, efter han igennem de sidste par måneder har gjort sig uheldigt bemærket hos de fleste fodboldinteressede med sin indblanding i Rio Ferdinand-sagen.

Sepp Blatter vil i næste måned besøge Manchester United, og forsøge at skabt fred til Sir Alex Ferguson og Uniteds direktør, David Gill, som begge har kritiseret Blatters indflydelse og indblanding i sagen.

FIFA-bossen står dog stadig ved sine ord, fastholder han, men vil alligevel forsøge at få fred med de to til kampen mod Fulham.

Til Sunday Times fortæller Blatter:
“Vi vil være i England i slutningen af Februar og vil bl.a. se en kamp mellem Fulham og Manchester United
Vi vil helt klart prøve og møde Sir Alex Ferguson og David Gill til den tid. Derefter burde sagen være afsluttet,” sagde Blatter til avisen idag.

Hans holdning til sagen er dog stadig den samme:
“Hvis du er i en familie, så skal du overholde den diciplin og respekt, som er i familien.
Måske vil vi senere tage en dialog med alle nøglepersonerne i sagen, så vi kan få løst misforståelserne.
Nogengange forstår de(De store klubber. red.) ikke den rolle, som FIFA bliver nødt til at have og det ansvar en stor klub har i FIFA-familien.
Premier League er den mest atraktive liga i verden og den med de højeste tilskuertal, så den har et større ansvar end de andre,” sagde Blatter, som kritiserede Manchester United en del i forbindelse med sagen.

Men det var især den lange ventetid på sagen, som Sepp Blatter var mest irriteret over, og det er han stadig, men truer stadig med, at FIFA vil indblande sig i karantænens længde, som lød på 8 måneder for Rio Ferdinand.

“Jeg kan ikke se nødvendigheden at det lange forløb. Hvis det var blevet behandlet i FIFA, så ville han have fået en direkte karantæne.
Da det ikke blev gjort, så overlod vi det til FA, og vi har spurgt efter beviserne.
Når vi har set dem, så vil vi finde ud af om vi er tilfredse med dommen.
Længden af karantænen overraskede mig ikke, men vi må hele tiden fastholde os den mulighed for at involvere os, hvis vi ikke er tilfredse. Det er FIFAs opgave,” afsluttede Sepp Blatter.

Rio Ferdinand har 8 dage endnu til, at vælge om han vil anke dommen.

Forrige artikel

United i nye problemer hos FA

Næste artikel

Irwin stopper karrieren til sommer

ANNONCE