United i nye problemer hos FA

Det engelske fodboldforbund bekræfter idag, at de er igang med at efterforske Manchester Uniteds køb af Tim Howard i sommers.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Forbundet, der bestemt ikke er populært i United-kredse, mener at der er sket ulovlige betalinger til en agent i forbindelse med handlen.
Tim Howard har i sin debutsæson imponeret alt og alle, siden hans skifte fra New York Metrostars i sommers, som kostede United 23 millioner kroner.

Det er avisen, Sunday People, som skulle have givet nogle dokumenter videre til FA, som skulle vidne om de ulovlige betalinger.

“Forskellige dokumenter er nu i vores besiddelse.
De vil nu blive studeret og ethvert brud på reglerne, vil herefter diskuteres afhængig af deres vigtighed,” bekræftede FA”s adm. direktør, David Davies, idag til Ananova.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson på rov i leeds

Næste artikel

Blatter vil skabe fred med United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share