Blind: Dejligt at have Mkhitaryan tilbage

Daley Blind mener, at armeneren kan give Manchester United et ekstra boost i slutningen af sæsonen.

Han har misset de sidste par kampe på grund af en skade, men nu ser det igen lyst ud for Henrikh Mkhitaryan. Han er rejst med truppen til Rusland, og det gør han helt sikkert kun, fordi han igen er klar til at spille en rolle. 

Det må fortsat være tvivlsomt, om han starter kampen mod FC Rostov, men bare det at have ham i truppen igen, kan vise sig helt uvurderligt i slutningen af sæsonen, mener Daley Blind.

– Jeg er rigtig glad for, at Micki er tilbage. Han er en fantastisk spiller med en masse gode kvaliteter, så selvfølgelig ønsker jeg, at han skal tilbage på banen hurtigst muligt, siger Bling til manutd.com

– Han er en meget klog spiller, som altid formår at gøre sig spilbar i kraft af gode løb. Det er en sand fornøjelse at spille sammen med en spiller som ham. 

Usikker på banen

José Mourinho har kritiseret banen i stærke vendinger, og i følge Blind er den da heller ikke særlig god. Han understreger dog, at holdet skal være klar til at kæmpe på alle slags underlag. 

– Jeg har selv været ude på den, og den er bestemt ikke god. Måske vil det gå ud over kampens kvalitet, men vi det er ikke en undskyldning, og vi skal være klar alligevel. Vi er her for at vinde, og det er det, vi går efter. 

– Vi ved, at der er en returkamp på Old Trafford, men denne kamp kan blive afgørende. Vi ønsker at holde nullet og score mål, så vi får det bedst mulige udgangspunkt. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Sky: Amerikanere vil have Zlatan

Næste artikel

Optakt: FC Rostov - Manchester United

ANNONCE