Blind roser Martial

Anthony Martial har haft en flot debutsæson i den røde trøje. Daley Blind er imponeret over den unge franskmands mentalitet.

Martial blev i sidste uge udtaget til det franske landshold, der om en måneds tid tager hul på EM-slutrunden på eget græs. Udtagelsen sker efter en sæson, hvor angriberen har scoret 17 mål for United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er imidlertid ikke kun på banen, at franskmanden har leveret. I omklædningsrummet har holdkammeraterne også bemærket, at Martial er en fyr med begge ben solidt plantet på jorden.

– Jeg tror ikke, jeg behøver at nævne, hvad han er i stand til på banen. Jeg tror, alle kan se, han er et stort talent. Han er stadig meget opsat på at lære, og det vil gøre ham til en stor angriber, siger Blind til MUTV.

– Uden for banen er han også en god fyr. Han er en smule stille, men du kan også godt få et godt grin med ham. Jeg kan godt lide, at han ikke har ændret på sig selv, og stadig er som han var, da han først kom hertil.

Blind, Martial og resten af United-spillerne tager i aften imod Bournemouth i den sidste kamp i denne sæsons Premier League. 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Schmeichel om United: Keder mig ihjel

Næste artikel

Startopstilling mod Bournemouth

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share