Blind: Unfair behandling af van Gaal

Daley Blind er den første spiller til at udtale sig efter Louis van Gaals afsked med Manchester United. Han har ikke fået en fair behandling, mener han.

Fodboldverdenens mest vedholdende trænerrygte i denne sæson har været historien om, at Louis van Gaal efter sæsonen ville blive erstattet af José Mourinho som manager i Manchester United. 

Mandag aften blev første del af den historie til virkelighed, da Manchester United officielt meddelte, at van Gaal er fortid i klubben. 

Daley Blind har under van Gaals ledelse været et de mest sikre navne i start 11’eren, og den 26-årige hollænder er ked af sin landsmands afsked med klubben:

– Jeg har virkelig nydt at arbejde med manageren. Jeg ville gerne have haft, at det fortsatte i længere tid, siger Blind ifølge The Mirror, og tilføjer at han mener van Gaal er blevet behandlet uretfærdigt i det sidste halve år:

– En manager i en Premier League-klub vil altid være under pres. Men i van Gaals tilfælde synes jeg ikke, han er blevet retfærdigt behandlet det sidste halve år.

– Jeg synes, at en manager med van Gaals status, én der har opnået så meget i sin karriere, fortjener mere respekt.

– Ligegyldigt hvad der blev sagt eller skrevet om ham som manager, så stoppede han aldrig med at beskytte os som spillere.

I lyset af Uniteds svingende resultater spekulerede flere medier i, at van Gaals forhold til spillerne var blevet køligt. Men ifølge Blind, så var dette på intet tidspunkt tilfældet.

– Som spillere blev vi ved med at tro på hinanden, men vi blev også ved med at tro på vores manager, og det er en del af grunden til, at vi vandt FA Cup’en.

Det var van Gaal der hentede Blind til United, og han har været den nu tidligere United-managers suverænt mest brugte spiller i sæsonen. Det er blevet til ikke færre end 55 kampe fra start i denne sæson.
 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rashford med få dage til at imponere

Næste artikel

Memphis kalder Mourinho-rygter 'interessant'

Relaterede artikler
Total
0
Share