Rashford med få dage til at imponere

Marcus Rashford har blot et par dage til at overbevise Roy Hodgson om, at han skal med i den engelske EM-trup.

Havde man for bare et halvt år siden sagt, at Marcus Rashford ville være en del af den engelske EM-trup til sommerens slutrunde i Frankrig, ville de fleste nok enten grine af dig eller spørge hvem pokker Rashford var.

Siden har det unge stjerneskud fået sit gennembrud i United, hvor han med otte mål i 17 kampe hurtigt fik etableret sig som en vigtig del af United-offensiven.

Det har medført en plads i den bruttotrup på 26 mand, som den engelske landstræner Roy Hodgson har udtaget. Men der skal skæres tre mand fra, inden man kan rejse mod Frankrig og EM-slutrunden. Og det giver Rashford kort tid til at imponere landstræneren og co.

– Jeg ved ikke helt hvad jeg kan forvente af ham. Glem ikke, at han er uheldig og har kort tid til at vise sig frem. Der er træning onsdag og torsdag, og så kamp fredag, hvorefter vi skal udtage den endelige trup på 23 mand, lyder det fra Hodgson.

Dog skulle Hodgson allerede have lovet Rashford en plads fra start, når England på fredag møder Australien i en træningskamp forud for slutrunden, det skriver Daniel Taylor i dagens the Guardian.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Forrige artikel

Neville & Kidd tilbage til United?

Næste artikel

Blind: Unfair behandling af van Gaal

ANNONCE