Bliv kampskribent på OldTrafford.dk

OldTrafford.dk er på udkig efter en ny skribent til at skrive optakt og referat til Manchester Uniteds kampe. Du vil desuden få ansvaret for oprettelse af…

OldTrafford.dk er på udkig efter en ny skribent til at skrive optakt og referat til Manchester Uniteds kampe. Du vil desuden få ansvaret for oprettelse af kamptrådene på OldTrafford.dk”s forum, og derfor håber vi også, at du vil befinde dig regelmæssigt på forummet og hjælpe med at holde styr på dets ro og orden. Der vil også være mulighed for at hjælpe med andre opgaver på hjemmesiden og at komme med forslag til nye arbejdsområder på OldTrafford.dk

Optakterne på OldTrafford.dk indeholder oplysninger omkring holdene til hver kamp: Tidligere indbyrdes opgør, form, skadessituation og så videre. Du kan som kampskribent selv udvælge, hvilke af denne slags oplysninger, du ønsker at medbringe i optakten. Meget af optakten skrives i sammenhængende tekst, hvor man kan gøre rede for sit syn på kampen.

Referaterne er en gennemgang af forløbet af kampen, efter den er spillet. Her kan man for eksempel komme ind på kampens vigtigste begivenheder, hvilket hold, der dominerede, og stemningen på lægterne.

OldTrafford.dk kan blandt andet tilbyde dig praktisk erfaring med at skrive mediemålrettede tekster til de danske Manchester United-fans, samtidig med at du indgår i et team med en fælles fodboldinteresse, som lægger vægt på at yde sit bedste og have det sjovt sammen.

Vi forventer, at du:
– interesserer dig for fodbold og har lyst til at bruge tid på at gøre OldTrafford.dk bedre.
– kan se størstedelen af Uniteds kampe, hvilket sandsynligvis betyder, at du har Canal+ eller tager på pub til hver kamp.
– kan formulere dig på korrekt dansk.
– kan samle oplysninger fra engelske nyhedswebsites og anvende disse i dine optakter og referater.
– har påbegyndt eller færdiggjort en gymnasial uddannelse.
Alle er dog velkomne til at sende en ansøgning, og vi vil efterfølgende tage stilling til hver enkelt ansøger.

Din ansøgning
I ansøgningen skriver du, hvorfor du mener, at du vil være den rette til positionen som kampskribent. Desuden skriver du et referat af en af de kommende Manchester United-kampe, som du vedlægger ansøgningen.

Derudover bedes du oplyse nedenstående ting i din ansøgning:
– Fulde navn
– Fødselsdato
– By
– Beskæftelse
– Hvilke fodboldrelaterede tv-kanaler du har adgang til hjemme eller på pub.
– Eventuel måde at komme i kontakt med dig; telefonnummer, e-mail-adresse, MSN Messenger-adresse og lignende.

Ansøgningsfrist
Vi har ikke sat en fast dato for sidste mulighed for at ansøge, men vi ser gerne, at du sender din ansøgning snarest muligt.
Send din ansøgning til skribent@oldtrafford.dk

Skulle du have spørgsmål vedrørende denne annonce eller selve jobbet, så send dem til samme e-mail-adresse.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

___________________________________________________________

OldTrafford.dk bragte sin første artikel i sommeren 2003. Hjemmesiden er siden dengang blevet drevet af frivillige og ulønnede skribenter og forumadministratorer. I dag er OldTrafford.dk Danmarks førende uofficielle Manchester United-website med over 5.000 daglige, unikke besøgende, og vi håber, at du vil hjælpe til med, at OldTrafford.dk beholder denne position.

Forrige artikel

Fergie kræver effektivitet foran mål

Næste artikel

Kampen mod Bolton bliver sendt på Den Glade Gris

ANNONCE