Fergie kræver effektivitet foran mål

Onsdag tager United hjemme imod Bolton, og Alex Ferguson ser gerne, at “De Røde Djævle” udnytter kampen til at komme tre point foran Arsenal på…

Onsdag tager United hjemme imod Bolton, og Alex Ferguson ser gerne, at “De Røde Djævle” udnytter kampen til at komme tre point foran Arsenal på andenpladsen. Skal dette ske, skal de forreste til at finde netmaskerne igen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“Når man ser på, hvad der skete lørdag mod Derby, hvor vi ikke greb vores chancer, indser man, at man ikke kan tage noget for givet,” siger Ferguson ifølge Aljazeera Sport.

Selvom Bolton har tabt de sidste fire ligakampe i træk, var det “The Trotters”, der trak det længste strå sidst de to hold mødtes. Her blev det til en hjemmesejr på 1-0 for Wanderers. Et resultat, Ferguson helst ikke ser ske igen.

“Selvfølgelig er der store weekender i sigte, men de andre kampe er lige så vigtige. Hvis vi spiller godt og griber vores chancer, vinder vi, men det er vigtigt, at vi respekterer vores modstandere.”

“Det er opløftende at se, at vi skaber så mange chancer, men måske skal vores angribere bare slappe lidt af foran mål. Så vil scoringerne komme,” siger Ferguson, der ved, at god fodbold alene ikke vil skabe hul ned til “The Gunners” på andenpladsen. Angriberne er nødt til at følge trop.

Argentinske Carlos Tevez forventes tilbage i opgøret mod Bolton onsdag aften, der vil bringe United op på samme antal kampe som Arsenal – og forhåbentlig tre point foran ved samme lejlighed. Denne føring vil være en rar ting at have med til opgøret mod Liverpool i den kommende weekend.

“Der er store kampe i den nærmeste fremtid, og den mod Liverpool er en af dem. Især, når man ser på, at Chelsea møder Arsenal samme dag,” siger Ferguson.

Chelsea møder samtidig Tottenham onsdag aften, en kamp, der for alvor kan bringe “The Blues” tilbage i kampen om mesterskabet. Chelsea kan bringe sig a point med Arsenal, hvis de formår at vinde over Spurs på White Hart Lane. Taber United til Bolton, vil stillingen i toppen være helt lige mellem Chelsea, Arsenal og Manchester United, dog med “De Røde Djævle” foran på en bedre målscore.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Van der Sar overvejer igen fremtiden

Næste artikel

Bliv kampskribent på OldTrafford.dk

ANNONCE