Blog: Held og lykke Hargreaves?

Velkommen til Anders Boock”s blog. Denne blog giver udtryk for bloggerens egen personlige mening og deles ikke nødvendigvis af øvrige skribenter på…

Velkommen til Anders Boock”s blog. Denne blog giver udtryk for bloggerens egen personlige mening og deles ikke nødvendigvis af øvrige skribenter på OldTrafford.dk.
Du er velkommen til at diskutere indholdet på OldTrafford.dks forum

Da jeg hørte rygtet første gang grinte jeg lidt indvendigt, men vidste ellers ikke rigtigt hvad jeg skulle tænke om det.

Efter nogle timer begyndte der dog, at ske et eller andet.

Jeg talte med nogle venner om det, og jeg mere vi talte om det, jo mere sur blev jeg over det.

Er det fair fra min side som Manchester United fan, at blive sur over, at en spiller skifter min elskede klub ud med en af dem jeg hader mest?

Det synes jeg faktisk det er i lige præcis dette tilfælde, men problemet er jo, at han blev frit stillet.

United havde ikke brug for ham og havde ikke lyst til, at bruge flere penge på en spiller der har været skadet cirka 80% af den tid han har været i klubben. OG hævet sin løn.

Ja, jeg ved godt, at selvfølgelig skal en spiller have løn selvom han er skadet. Det jeg er sur over når det kommer til dette er, at han i medierne giver udtryk for, at han var desperat efter, at blive i Manchester United. Så desperat, at han tilbød, at spille gratis i denne sæson.

Jeg tror, og nu er det ikke for, at gøre mig bedre vidende, at mange kun har hørt; “Jeg tilbød, at spille gratis men United sagde nej”

Jeg vil tro det nok nærmere var; “Nej tak Owen. Selvom vi ikke betaler dig løn vil det stadig koste os penge, at have dig her, og vi har andre spillere der er bedre, yngre og ikke har lige så store chancer for, at blive skadet.”

Det, og så selvfølgelig det, at Hargreaves aldrig ville have spillet gratis for Manchester United. Sådan fungerer det ikke i dagens fodbold.

Han kunne dog have tilbudt, at betale den løn tilbage han har modtaget i de sidste fire år. Men mon ikke det var en tanke der aldrig ville have være, at finde hos Hargreaves?

Eller for den sags skyld kunne han da han, anden gang han fandt ud af, at han ville sidde ude i 9 måneder have sagt nej tak til sin løn.

Owen Hargreaves har på fire år opnået “utrolige” 39 kampe for Manchester United, efter hans 17 millioner pund skifte og hans sang er en af de bedste sange Uniteds supportere synger (har sunget)

Han havde måske ikke valget imellem særlig mange klubber men, at vælge City, eller Liverpool for den sags skyld, er i mine øjne en hån imod den klub, og supporterne, der har taget sig så godt af ham i fire år.

Okay, Dennis Law har gjort nøjagtigt det samme ved, at flytte fra United til City efter han blev fritstillet. Men det er alligevel ikke helt de samme.

Law scorede mål for United.
Owen Hargreaves satte mål (for sit comeback) for United…

Jeg kan ikke se hvorfor Owen Hargreaves ikke skulle få samme behandling fra os Manchester United supportere som Tevez har fået.

Men, Hargreaves skulle finde en klub der ville tage ham, og han valgte vel City fordi han nu har muligheden for, at gøre nøjagtigt det samme det som han gjorde i United. Sidde på tribunen og få løn for ikke, at spille.

Held og lykke? Ikke herfra…

Du er velkommen til, at diskutere denn blog eller komme med kommentarer i denne tråd på vores forum:Held og lykke Hargreaves?

Forrige artikel

Held og lykke, Hargreaves?

Næste artikel

Agent: Macheda tæt på Newcastle-lejeophold

ANNONCE