Blomqvist hylder Solskjær

Den svenske winger, der var med til at vinde ‘The Treble’ tilbage i 1999, har stor respekt for det arbejde, Solskjær udfører som træner i United.

Ifølge Jesper Blomqvist fortjener Solskjær stor ros for sine modige og uselviske beslutninger. 

– Jeg må sige, jeg beundrer Ole og især den måde, han fastholder troen på sin egen ide, og så har han en virkelig stærk mentalitet, fortæller Blomqvist i den seneste episode af MUTV Group Chat. 

– Han har ikke ladet nogen påvirke ham, og nu begynder du at se lovende tegn på, at det fungerer. Det har været en hård kamp, men han har holdt fast i hans ideer og hans filosofi. 

United havde gang i en stime på 11 ubesejrede kampe i træk, før coronakrisen satte Premier League-sæsonen i bero. Otte af dem blev vundet, og i ni af dem blev der holdt clean sheet. Og det skyldes blandt andet Solskæjrs uselviske trænerstil. 

– Den anden ting, jeg godt kan lide, er, at klubben altid er det mest vigtige for ham. Sådan forstår jeg det, når jeg læser og ser alt, han gør. 

– Det er meget beundringsværdigt for mig som United-fan. Selvom det ville give ham mere tid, hvis han købte store navne for at sikre, at man vandt næste kamp, har han stået imod og sagt “nej, det vil jeg ikke. Jeg holder fast i det, jeg har. Jeg vil ikke bare hente spillere for at redde mig selv.”

– Disse to ting har jeg virkelig sat pris på, når jeg har set på hans ledelse og hans første halvanden år i United, afslutter Blomqvist. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Ung forsvarsspiller Max Taylor forlænger kontrakt med United

Næste artikel

Solskjær: Jeg vil hellere mangle en spiller end at have et røvhul i truppen

ANNONCE