Boca Juniors interesserede i Marcos Rojo

Det forlyder løbende fra diverse kilder at den aggressive forsvarers karriere i Manchester er ved at være ovre. Nu melder den argentinske storklub Boca sig på banen ifølge ESPN.

Marcos Rojo kan snart være fortid i Manchester United.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Allerede da Ole Gunnar Solskjær trådte til på managerposten i december 2018 blev Rojo ofte nævnt i medier som en spiller der kunne blive økset fra truppen.

Der er da også rigeligt med konkurrence på centerback-positionen efter at Harry Maguire blev købt i sommers. Med Axel Tuanzebe tilbage fra skade og den imponerende akademispiller Teden Mengi på vej frem ville det blive svært for den aldrende argentiner at bide sig fast på pladsen.

Det er kun blevet til ni optrædender for Unitedtrøjen siden i sommers for Rojo, der i skrivende stund er på lån i barndomsklubben Estudiantes hvor han to gange er blevet fanget i at bryde de nationale karantæneregler.

Det er med andre ord  en uofficiel sandhed at Rojos tid i United lakker mod enden, og det ligner at han formentlig fortsætter sin karriere i hjemlandet frem for i Europa.

Nu har den ene af Argentinas to giganter Boca Juniors ifølge ESPN’s kilder meldt sig på banen som en potentiel næste destination for Marcos Rojo.

Marcos Rojo er ifølge Transfermarkt værdsat til omtrent 8 millioner euro (ca. 60 millioner dkk), men det er  ikke usandsynligt at United vil lade ham slippe for en mindre pris.

Rojo er givetvis opsat på at spille Copa America for Argentina i sommeren 2021, hvad der kan blive hans sidste store turnering for sit landshold. Det kræver han får fast spilletid, hvilket ser mere sandsynligt ud i Argentina end i Nordengland.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Randers' Tosin Kehinde: Jeg fik ikke nok ud af min United-tid

Næste artikel

United laver "fanmosaik" på Old Trafford til kampe på tomme tribuner - du kan få dit ansigt med

ANNONCE