Randers’ Tosin Kehinde: Jeg fik ikke nok ud af min United-tid

Den tidligere Manchester United-ungdomsspiller, Tosin Kehinde, har snakket med Tipsbladet om sin fortid i det engelske. Den nigerianske midtbanespiller føler ikke, at han fik nok ud af sin tid i United.

Det er måske ikke alle, der er klar over det, men faktisk løber der en tidligere United-spiller rundt i den danske Superliga-klub, Randers FC. Tosin Kehinde, som i øjeblikket er lejet ud til Randers fra portugisiske FD Feirense, var en del af Uniteds ungdomshold fra 2011 til 2018. 

I dag er Kehinde 21 år og må tage til takke med en tilværelse i den bedste danske række. Ifølge midtbanespilleren, som i den nuværende Superliga-sæson står noteret for 12 kampe, kunne han dog have fået mere ud af sin tid i det engelske. Det fortæller han til Tipsbladet.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

– Jeg føler ikke, at jeg fik det meste ud af min mulighed. Når jeg ser tilbage, tænker jeg, at hvis jeg bare vidste, hvad jeg ved nu, og investerede det, som jeg ved, man bør, fortæller Kehinde blandt andet til Tipsbladet.

Ifølge Kehinde er der flere grunde til, at han ikke slog igennem i det engelske. En af disse er blandt andet det mentale aspekt.

– Akademisystemet er så stor en samling af talenter. I den alder handler det mest om den mentale side af tingene, som man skal fokusere på. 

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

– Når man forlader et sted som Manchester United, indser man, hvor stor en mulighed det var. Når man er ung, og man er i situationen, kan man fortabe sig i det og ikke indse, hvor stor muligheden er. Man tager det for givet, fordi man er der hver dag. Man nyder det selvfølgelig, men man indser ikke, hvilken mulighed man har foran sig.

Interviewet med Kehinde giver et interessant indblik i livet på Carrington for de unge spillere. Her kan livet som profilieret United-talent ofte være tilfredsstillelse nok for mange spillere, hvorfor de mister sulten efter at nå op på den øverste hylde. 

– Jeg siger altid til dem, der er yngre end mig, der er i den position: “Giv jer tid til at forstå den chance, I har foran jer”. Jeg føler, at nogle af os ikke fuldt forstod det. Fra man er 16 til 18, og hvis man lægger alt, hvad man kan i fodbold, får man virkelig en mulighed for at spille på førsteholdet, pointerer Kehinde.

Selvom Kehinde er endt ud som professionel fodboldspiller, kan man alligevel godt forstå, hvorfor han ærger sig over, at det endnu ikke er blevet til mere succes. Randers-midtbanespilleren har blandt andet været holdkammerater med Marcus Rashford og Scott McTominay, som begge har bidt sig fast på Uniteds førstehold. 

Kehinde nåede både at få kampe på Uniteds U18- og U23-hold. Han har også en kort fortid i Manchester City.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

Irwin: Tony Dunne gik under radaren

Næste artikel

Boca Juniors interesserede i Marcos Rojo

ANNONCE