Bøde til Keano

Roy Keanes udvisning i onsdagens Champions League-kamp imod FC Porto har medført store diskussioner i de engelske medier om, hvorvidt det er et klogt valg…

Roy Keanes udvisning i onsdagens Champions League-kamp imod FC Porto har medført store diskussioner i de engelske medier om, hvorvidt det er et klogt valg, at lade ireren fortsætte som kaptajn for klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sir Alex Ferguson forsvarede Roy Keane efter kampen, men alligevel forlyder det i den engelske formiddagsavis, Daily Mirror, at han har modtaget en stor bøde efter udvisningen.

Således skulle Manchester United have snuppet en uges løn for spilleren, som menes at tjene op imod 900.000 kroner om ugen.
Det samme menes at være sket for Gary Neville, som blev udvist i FA Cuppen imod Manchester City.

Bøderne sker i henhold til klubbens eget diciplinære system, som dog ikke må udstede bøder på over 2 ugers løn i henhold til FAs regler.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

5. marts dommedag for Keano

Næste artikel

Ferguson til fans: Aflys protesterne ved Gold Cup

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share