Ferguson til fans: Aflys protesterne ved Gold Cup

Sir Alex Ferguson håber nu på, at Manchester United fans vil aflyse den demonstration, som ventes at blive afholdt ved ridestævnet, Gold Cup, i marts…

Sir Alex Ferguson håber nu på, at Manchester United fans vil aflyse den demonstration, som ventes at blive afholdt ved ridestævnet, Gold Cup, i marts måned på ridebanen, Cheltenham.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Supporterne vil gøre deres budskab klart, om at de ikke accepterer det, som i de sidste par uger er foregået i Manchester United med COolmore-mafiaens involvering i klubben.

“The Cheltenham Festival er et klassisk møde i The National Hunt kalenderen, som folk fra hele verden og alle livsvilkår kommer efter og ser.
Det kan samlignes med hvad FA Cuppen er for fodbold fans, og jeg vil ikke ønske, at denne specielle festival vil blive forstyrret på nogen måde. Jeg opfordrer derfor supporterne til, at tage afstand fra enhver protest og går stærkt imod alle former for voldelig, ulovlig eller forstyrrende adfærd, som vil give klubben og supporterne et dårligt ry,” lyder det i opfordringen fra Sir Alex Ferguson, som han idag gav til de engelske medier.

Manchester United Plc. har før taget afstand fra disse handlinger, og det vides ikke om, det er klubben, som har bedt Ferguson komme med disse udtalelser.

“Min nuværende konfrontation med John Magnier er i privat regi, som ikke involverer klubben og dens supportere.
Jeg vil gerne udtrykke min ærlige tak til den support, som jeg altid har modtaget i alle de 17 år, som jeg har været i klubben og vil igen slå fast, at jeg går fuldt ind for denne klub og dens interesser,” afsluttede Ferguson ifølge Ananova.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bøde til Keano

Næste artikel

Urawa Reds klar

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share