Børsen reagerede negativt på deadline

Manchester Uniteds aktiekurs faldt torsdag med næsten 1% ovenpå dagens gode nyheder for Manchester United-fans. Prisen på en aktie lød tidligt på dagen på…

Manchester Uniteds aktiekurs faldt torsdag med næsten 1% ovenpå dagens gode nyheder for Manchester United-fans.

Prisen på en aktie lød tidligt på dagen på 272 pence og var oppe og runde de 275 senere, men så kom udmeldingen om bestyrelsens og opkøbspanelets beslutning. Her røg den ned på 265 pence.

Ved lukketid var kursen dog røget lidt op igen, til 265.25 pence.

Nu er der så blot at vente på hvad Malcolm Glazers næste skridt vil være…. En ting er dog sikkert. Han skal skynde sig. Deadlinen er altså om små 3 uger.

I mellemtiden kan du melde dig ind i Shareholders United for blot 130 kroner om året: Dermed vil du være med i den aktive kamp imod Malcolm Glazer, som vil ramme klubben hårdt økonomisk set og det kan ende med at vi på Old Trafford vil skulle se et hold, som spiller i 1. division.

Hvis du i forvejen er medlem af Shareholders United, så følg opfordringen, som kom med det seneste nyhedsbrev; Få informeret dine United-venner om hvad faren ved Glazer er og hvorfor de skal melde sig ind i Shareholders United.

Husk at hvis hvert medlem af Shareholders United bare får tilmeldt 4 andre United-fans, så vil medlemstallet ryge op på over 100.000.

Speciel dato

I dag var det forøvrigt 103 år siden, at Newton Heath skiftede navn til Manchester United Football Club…
Måske valgte bestyrelsen at vise Glazer døren på denne dato med vilje?

Forrige artikel

SU er glade for deadlinen

Næste artikel

Queiroz vil have Figo

ANNONCE