Bolt: Jeg vil hjælpe United

Verdens hurtigste mand mener, at han kan få Nani og Young op på niveau med Ronaldo.

Det er ingen hemmelighed, at verdens hurtigste mand Usain Bolt, er kæmpe United-fan. Det har han udtalt og vist ved adskillige lejligheder.

Efter sidste uges sejr i 100 meter løbet ved OL, var Bolt ude og synge efter en prøvetræning hos United. Noget han stadig håber på, men hvis det ikke kan lykkes, så er han klar til at give en hjælpende hånd til Ferguson udenfor banen, så City ikke genvinder mesterskabet.

– Jeg ved ikke om Ferguson vil give mig en prøvetræning eller ej. Men uanset hvad vil jeg gerne komme og hjælpe med at træne de offensive kræfter, som jeg gjorde det med Ronaldo. Jeg vil hjælpe, så City ikke igen får fingre i titlen, siger Bolt i følge flere engelske medier i dag.

Kan gøre dem skarpere
Bolt var i 2009 på visit, hvor han gav tips til Cristiano Ronaldo, så portugiseren ville få bedre kontrol over sin hurtighed i driblingerne. Det har hjulpet Ronaldo, og nu er det Nani og Youngs tur til at få hjælp.

– Du ser gutter som Nani og Ashley Young, der er hurtige og teknisk stærke, men de bliver skubbet væk som Ronaldo også gjorde det. Siden jeg trænede med Ronaldi i 2009 har han scoret 40 mål i hver sæson. Jeg tror ikke han havde scoret dem alle uden min træning.

– United har så mange spillere med fart, at hvis de alle fik den perfekte sprint-teknik ville det være umuligt at spille mod dem, siger Bolt. 

Hvorvidt Ferguson ønsker hjælp fra den hurtige jamaicaner, på den ene eller anden måde, må tiden vise.

Forrige artikel

Fergie opper bud på RvP

Næste artikel

Gill: Vi har råd til forstærkninger

ANNONCE