Bolton ville også have Neville

Sam Allardyce var således ved at strikke et købstilbud sammen til Manchester United, da Phil Neville midt i sidste uge ud af det rene ingenting blev…

Sam Allardyce var således ved at strikke et købstilbud sammen til Manchester United, da Phil Neville midt i sidste uge ud af det rene ingenting blev solgt til Everton for 3 mio. pund.

Boltons succesfulde manager har generelt et godt øje til United-spillere, efter han tidligere har betegnet Paul Scholes som den spiller, han allerhelst ville have i hele verden. Og Allardyce havde altså endnu engang transferkikkerten rettet mod Old Trafford for kort tid siden.

“Jeg ville have elsket at se Phil Neville her i klubben – simpelthen elsket det. Og jeg er sikker på, at havde jeg snakket med Phil Neville før Everton, så ville han også have elsket at komme her, men vi kunne ikke kæmpe med om ham finansielt – hverken hans pris eller hans løn.”

“Det er det hårde ved den her klub, for du føler dig irriteret, når du ser en spiller på vej ud af Old Trafford, som du bare ved kan bibringe så meget her, men som du ikke kan konkurrere med omkring. Vi sendte en forespørgsel på ham, men kunne ikke gå meget længere med sagen. For os havde et køb i den størrelse virkelig kunne give os meget i nogle år, men sådan skulle det ikke være,” udtalte en på flere måder ærgelig Allardyce søndag.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

FCUM kører videre med ny sejr

Næste artikel

Glazers forstår ikke spillet

ANNONCE