Bossen lykkelig for sejren

Paul Scholes, Louis Saha, Ryan Giggs, Gabriel Heinze og Nemanja Vidic var alle enten bænket eller helt ude af truppen til aftenens kamp. Alligevel blev…

Paul Scholes, Louis Saha, Ryan Giggs, Gabriel Heinze og Nemanja Vidic var alle enten bænket eller helt ude af truppen til aftenens kamp. Alligevel blev det til en sikker 3-0-sejr over Everton.

Det tog tid for værterne at få nedbrudt Evertons defensiv, og med ingen decideret striker i opstillingen var de normalt så effektive høje bolde ind i feltet ikke et våben, der kunne bruges til meget i aftenens match. Alligevel blev det til den vitale sejr, Ferguson havde drømt om.

“En sejr i aften var ekstremt vigtigt, efter al den hype omkring Chelsea-kampen.”

“Jeg følte, jeg blev nødt til at rotere lidt, så ingen er fuldkommen kolde, hvis der bliver brug for dem mod Benfica i næste uge, Jeg fortalte allerede Ryan, at han ikke spillede i søndags. Det er hans fødselsdag, og når han alligevel har brug for at lade batterierne op, så gjorde vi det.”

“Nemanja var et større problem for os efter det albuestød, han fik mod næsen i søndags. Vi troede næsen kunne være brækket, men det er heldigvis ikke tilfældet. Den er dog stadig øm. Det var grotesk Drogba slap afsted med en advarsel for det, det kunne have kostet en længere pause,” sagde manageren efter slutfløjtet.

Ferguson fortalte ydermere, at udskiftningen af Ronaldo umiddelbart efter 2-0-målet var en tvunget en af slagsen, da han kunne mærke til sine ankelproblemer. Dog tror Ferguson ikke, at portugiseren har lidt nogen overlast.

Forrige artikel

Opstillingen mod Everton

Næste artikel

Uniteds reserver bestod prøven

ANNONCE