Brøndby jagter United-dansker

Casper Stylsvig er en af de vigtigste aktører i Uniteds kommercielle succes, nu vil Brøndby hente ham hjem til en stilling som direktør.

Ikke mange kender måske Casper Stylsvig, men danskeren der blev hentet til Old Trafford fra Barcelona for nogle år siden, er en af klubbens vigtigste folk. Han er til daglig Global Sponsorship Director i Manchester United, og skaffer millioner ind til klubben hvert år.

Casper Stylsvig har været med til, at Uniteds sponsorindtægter er steget med 250% de seneste fem år. Det er blandt andet en af årsagerne til, at danske Brøndby IF nu vil hente danskeren til klubben, hvor man lokker med en post som direktør, skriver BT.

Pt er den stilling besat af Tommy Håkansson, men der blæser nye vinde på Vestegnen, og derfor ventes det at Håkansson inden længe er fortid.

Dog er der ikke enighed i Brøndbys bestyrelse, flere ønsker en anden end Casper Stylsvig, og derfor har formand Aldo Petersen endnu ikke opbakning til at tilbyde stillingen til Stylsvig. Hvorvidt danskeren er interesseret i stillingen skal være usagt, da han pt arbejder i London og tjener væsentlig mere end et direktør-job hos Brøndby vil kaste af sig.

Forrige artikel

Desailly: Rooney vil ikke væk

Næste artikel

Butt glad for sin trænerrolle

ANNONCE