Brown bør være VM-kandidat

Sådan lyder udmeldingen fra Sir Alex Ferguson lørdag, efter det er lykkedes Brown at holde nyindkøbte Nemanja Vidic på bænken grundet sit storspil. Brown…

Sådan lyder udmeldingen fra Sir Alex Ferguson lørdag, efter det er lykkedes Brown at holde nyindkøbte Nemanja Vidic på bænken grundet sit storspil.

Brown var en af banens bedste United-folk i 1-0-sejren over Liverpool, og det var bare kronen på værket efter et par flotte måneder for den tidligere så uheldige forsvarer. Trods stor konkurrence i det engelske midterforsvar, bør sådanne præstationer da også udløse en VM-billet og Fergie gør alt for at tale sin spillers sag.

“Vi har en stærk kandidat til VM-truppen i Wes Brown. Jeg har altid følt, at når han er klar, så er han en af de absolut bedste. Han sætter en ære i at forsvare præcis som argentinere og italinere har for vane at gøre det.”

“Rio Ferdinand og John Terry ville indiskutabelt være førstevalget også hos mig, men sammenlignet Sol Campbell og Ledley King tror jeg, at en mand som Wes ville være en styrke at have i baghånden,” argumenterer Fergie.

Forrige artikel

Sir Alex mister fansenes tillid

Næste artikel

FA svarer Ferguson

ANNONCE