Brown klar

Den skadesplagende forsvarsspiller, Wes Brown, melder nu, at han er klar til, at spille for Manchester United igen, efter en skade har holdt ham ude i denne sæson.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den unge forsvarsspiller spillede alle 90 minutter i reservekampen imod Burnley, som var blevet arrangeret specielt til Wes.

Manchester United vandt kampen med 3-2 over førstedivisionsklubben, som havde den danske målmand, Jesper Christiansen i målet. Danskeren er i øjeblikket på prøvetræning i klubben.

“Hvis manageren skal bruge mig, så er jeg klar til at rykke ud.
Jeg klarede hele kampen og alt gik godt. Der er ingen problemer med mit knæ nu, det er bare et spørgsmål om at få så mange kampe så muligt.
Jeg har trænet hårdt uden at kunne mærke til skaden, så jeg forventer ikke en nu,” sagde Wes Brown til MUTV efter kampen.

Wes Brown er ikke med i truppen til kampen mod Everton imorgen, og Sir Alex Ferguson har allerede gjort det klart for spilleren, at han skal have flere reserveholdskampe før han er tilbage på førsteholdet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

OldTrafford.dk ønsker glædelig jul

Næste artikel

Solskjær klar den 15. januar

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share