Brown og Silvestre på vej væk

Da den faste forsvarsfirer blev støbt, var hverken Wes Brown eller Silvestre med. Gary Neville, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic er en trio, der tilsat…

Da den faste forsvarsfirer blev støbt, var hverken Wes Brown eller Silvestre med. Gary Neville, Rio Ferdinand og Nemanja Vidic er en trio, der tilsat Gabriel Heinze eller Patrice Evra er blevet umulig at ødelægge i Manchester United.

Det har efterladt Brown og Silvestre i ingenmandsland. Nu er de to spillere ved at være trætte af at vente på chancen, og ifølge The Sun skal de begge overveje et exit. Brown skal i første omgang blot have udtrykt bekymring over situationen i en snak med sin manager, mens Silvestre er mere åbenmundet.

“Jeg kan ikke afvise, jeg overvejer at forlade klubben. Det eneste, jeg kan sige med sikkerhed, er, at jeg ikke vender hjem til Frankrig. Det er ikke, fordi jeg ikke kan lide mit fædreland, men jeg kender ligaen i forvejen. Jeg har spillet i Frankrig, jeg har spillet i Italien og jeg har spillet i England, så Spanien kan være en mulighed,” siger Silvestre angiveligt.

Det har straks fået medierne til at smide Silvestre ind i den mulige handel med Fernando Torres, mens Wes Brown sendes til Bolton.

Forrige artikel

Ferguson holder døren åben for Howard

Næste artikel

Anson fra fodbold til tennis

ANNONCE