Ferguson holder døren åben for Howard

Den amerikanske målmand er i denne sæson udlejet til Premier League-rivalerne fra Everton. Han har hurtigt overbevist manager David Moyes om, at han er…

Den amerikanske målmand er i denne sæson udlejet til Premier League-rivalerne fra Everton. Han har hurtigt overbevist manager David Moyes om, at han er manden, der skal vogte målet for “The Toffees”, noget der glæder Uniteds skotske manager.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Specielt efter at Howard i sidste sæson brugte det meste af tiden i skyggen af Edwin van der Sar i United, har han nu endelig fået den førsteholds erfaring, som Ferguson mener, er det eneste, den 27-årige målmand mangler.

“Han har altid haft potentialet til at blive en af de bedste – ingen tvivl om det. Han har alle de evner, som en god målmand skal have. Det eneste, der har manglet for Tim, har været, at han har fået den førsteholdserfaring, der skal til, og det har han fået i Everton,” udtaler Fergie til Sky Sports.

David Moyes er ligeledes meget tilfreds med sin lejesvends indsats i den blå Everton-trøje, og han ser meget gerne et permanent skifte gå igennem, enten til januar eller til sommer. Men Ferguson vil under ingen omstændigheder afgive sin målmand til Moyes.

“Jeg har snakket med David Moyes, og han er mere end tilfreds med Tims indsats, og han vil meget gerne have ham på en permanent aftale. Men så længe Tim stadig udvikler sig og samtidig får mere og mere førsteholdserfaring, vil jeg ikke afvise. at han til næste sæson igen vil være inde i varmen omkring førsteholdet hos os,” afslutter Ferguson.

Everton gæster i morgen Old Trafford. Dette bliver dog uden Tim Howard, fordi hans lejeaftale mellem United og Everton gør, at han ikke må optræde mod United.

Forrige artikel

Optakt: United - Everton

Næste artikel

Brown og Silvestre på vej væk

ANNONCE