Brown og Solskjær snart klar igen

ManUtd.com skriver i dag, at man forventer Ole Gunnar Solskjær og Wesley Brown klar igen ved juletid.

De har begge været ude i en længere periode med alvorlige skader.

Wesley Brown blev skadet i sidste kamp i sidste sæson. Det var en kamp mod Everton, som Manchester United vandt 2-1, dog gjorde det ikke Wesley Browns skade mildere af den grund.

Brown har været ude af spillet lige siden, men nu ser det ud til, at der kan ses en ende på hans skadesperiode, og den lyder på ved juletid.

Det samme gælder Ole Gunnar Solskjær. Solskjær har været ude med en knæskade, som han måtte opereres for, siden september i år.

Sir Alex Ferguson udtalte, sig til ManUtd.com, og han sagde følgende:

“Wes gør det godt, Al hans genoptræning går godt, og han er en smule foran planen, men vi vil ikke tage nogen chancer. Det vil blive ved juletid, at han er klar igen til at spille.”

“Det samme gælder Ole. Han vil også være tilbage ved juletid. Han tror, at han er klar nu til at spille, men nej, det er ved juletid for ham også,” sagde Ferguson.

Lad os håbe Manchester United klarer skærerne indtil de to spillere kommer tilbage fra deres skader.

Manchester United, menes af nogen, at have fået en dårlig start især i angrebet, hvor man ikke helt har fået det til at køre endnu. Lad os håbe vores “super-sub” Ole Gunnar Solskjær kan hjælpe United igang med at score en masse mål, når han vender tilbage.

Forrige artikel

FIFA kigger med i Rio Ferdinand-sagen

Næste artikel

Phil: Jeg vil spille på alle pladser

ANNONCE