Brown: Skidt tidspunkt at møde United

Nedrykningstruede Sunderland har overrasket alt og alle ved at hente fire point i udekampene mod City og Chelsea i de forgangne uger, men alligevel føler Wes Brown ikke timingen kunne have været værre, før de møder United lørdag.

Den forhenværende United-spiller Wes Brown, var tidligere på året med til at slå de forsvarende mestre ud af Liga Cuppen med et Sunderland-hold, alle var klar til at dømme ude af Premier League.

Holdet har dog lavet et glimrende comeback fra den absolutte bund i ligaen, ved blandt andet at slå Chelsea og få point mod Man City. Men efter Giggs har taget over fra Moyes, er Wes Brown klar over, at lørdagens opgave vil blive svær.

– I øjeblikket vil alting tale i deres favør. De har fået et nyt slags liv, de vil uden tvivl være klar til kampen, og det samme vil tilskuerne, siger forsvarsspilleren til SAFC.com.

– De ser frem til næste sæson nu, og vi er nødt til at dræne det ud af dem ved at gøre, hvad vi har gjort de sidste par uger, siger han, med hentydning de seneste tre kampe, hvor man har hentet 7 point.

Det har heller ikke gået den tidligere ”røde djævels” næse forbi, at vinden har ændret retning for en stund på Old Trafford, efter David Moyes sidste uge fik sparket og hans tidligere holdkammerat Ryan Giggs tog over.

– Jeg så hans første kamp og United spillede virkelig godt. Alle mand var klar til opgaven, og i den forstand har han gjort det fantastisk. Vi vil selvfølgelig tage derhen og forsøge at få de tre point, men vi ved, at det vil blive rigtig svært.

– Jeg har altid troet på at Ryan ville blive manager for et hold, og selvom årsagen til hans tiltræden er under dårlige omstændigheder, er jeg sikker på, at han glæder sig over det og ser frem til de næste par kampe.

Sunderland ligger på en øjeblikkelig 17. plads i ligaen, á point med Norwich, men med en kamp mindre. Lørdagens kamp sparkes i gang kl. 16 dansk tid.

Forrige artikel

Trailer: Se Eric Cantona som cowboy

Næste artikel

Scholl: Rooney kan få problemer med van Gaal

ANNONCE