Browns comeback nærmer sig

Brown begynder igen at træne med førsteholdet i dag. Han har ikke trænet med førsteholdet siden maj i sidste sæson, hvor han fik sin anden langvarige skade på blot to år i en kamp mod Everton.

Brown fik skaden lige før, United fik overragt Premiership trofæet og blev, for anden gangen opereret, for en skade man før frygtede kunne stoppe Browns karriere alt for tidligt.

“Han er kommet fuldstændig over skaden, hans arbejde i træningssalen har været fantastisk, styrken er der og han i et vigtigt stadie før hans tilbagevenden.

“Wes vil træne med førsteholdet på mandag. Han har trænet med de unge spillere hele sidste uge, og nu vil han komme tilbage til førsteholdet. Efter to eller tre uger vil vi så se efter en reservekamp til ham.” sagde Sir Alex Ferguson til den brittiske presse.

Fergie hentyder til, at Carling Cup kampen mod West Bromwich vil være et god tidspunkt for Brown at vende tilbage.

Brown spillede ikke i hele sæsonen 1999-2000 på grund af den første langvarige skade. Sidste sæson var han han ude i 3 måneder, da han brækkede en ankel i Champions League kvalifikations kampen mod ungarske Zalaegerszeg.

Forrige artikel

Afstemning: Kampens spiller

Næste artikel

Fergie hylder Uniteds unge spillere

ANNONCE