Bruce vil ha Butt

Ifølge de engelske formiddagsaviser så skulle Steve Bruce, der nu er manager i Birmingham City, budt på Nicky Butt, som han ser som en slags redningsmand for klubben, som lider af en del skader i øjeblikket.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Prisen på Butt er dog forskellig fra avis til avis, således mener The Sun at beløbet lyder på £3 millioner, mens The Mirror skriver at det er på £5 mio.

Sidstnævnte avis hævder desuden, at Bruce håber at få tilladelse fra sin tidligere manager på Old Trafford, Sir Alex Ferguson, til at afholde kontraktforhandlinger med Nicky Butt allerede inden denne weekend.

Det ventes at Butt vil kræve £2 millioner om året i løn.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Robson henter Wallwork

Næste artikel

Chelsea ude med følehornene på Robben

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share