Chelsea ude med følehornene på Robben

Chelsea skulle nu også være interesseret i den hollandske stjerne, Arjen Robben, som i december var på rundtur i Manchester med familien, hvor han angiveligt var blevet inviteret af Sir Alex Ferguson.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Robbens klub, PSV Eindhoven, afslører nu, at Chelsea også er interesseret i at sikre sig spilleren, men spørgsmålet er nok mere om London-klubben ikke bare vil sikre sig, at Robben ikke bliver United-spiller.

“Vi har talt med flere klubber, men spcielt Chelsea har været interesseret.
Chelsea har foreksempel ville vide hvor langt forhandlingerne med Manchester United var.
Jeg har fortalt dem, at vi venter på yderligere henvendelse fra dem,” sagde klubbens formand, Harry van Raaij til den hollandske avism, De Telegraaf.

Med interessen fra Chelsea kan det sagtens ske, at værdien på Robben vil stige enormt, som man så det i forbindelse med købet af Louis Saha.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bruce vil ha Butt

Næste artikel

Saha får nummer 9

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share